středa 6. ledna 2016

E style kosmetika

Hezkou středu vám všem,

kosmetiku E style už určitě znáte a jestli ne, mám tu pro vás článeček o 3 produktech od této značky. Od E style už něco málo mám, takže jsem se rozhodla vlastnit další produkty. Před Vánocema jsem si přála 2 stíny na oči. O stínech jsem slyšela u známé blogerky Svět podle Lu. Stíny jsem tedy dostala pod stromeček a firma k nim přiložila ještě řasenku.

Začnu řasenkou E style Volume mascara, která byla zdarma přiložena k očním stínům. Nejdříve jsem si říkala, že to bude asi nic moc, ale opak je pravdou. Řasenka je voděodolná, ale vyzkoušenou výdrž s vodou bohužel nemám. Štěteček je silikonový a má krátké štětiny. Obsah řasenky je 10 ml. Řasenka by měla obsahovat vitamín B5. Řasy krásně natočí a nedělá cucky. Velmi mile mě překvapila a určitě se jí jen tak nevzdám.


E style WET & DRY eye shadow 01 Moonlight je úžasný mono stín. Gramáž je 6 g. Obal je pěkný a pevný. Stíny jsou vhodné pro suché i mokré použití. Stín je vhodný pro rozjasnění pod obočím, nebo k líčení s tmavšími odstíny. Pigmentace je nadprůměrná a výdrž perfektní. Co dodat, prostě nemají chybu a za tu cenu je prostě musíte mít doma ve své kosmetické taštičce či kosmetickém stolu.





E style Matt Touch eye shadow 01 White Coffee má také 6 g. Je to matný oční stín v bílé barvě trochu do béžova. Když jsem tento stín zkoušela na hřbetu ruky, šla jsem pak umýt nádobí a věřte nebo ne, ten stín zůstal nehnutě na místě i přes to umývání v horké a Jarové vodě. Také je vhodný na projasnění pod obočím. Pigmentace je opět velmi vysoká. Takže opět vřele doporučuji. 




11 komentářů:

  1. Ten matný stín je hezký a řasenka nevypadá vůbec zle :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky :) od E stylu jsem ještě nic nezkoušela, ale do budoucna to mám určitě v plánu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od E style bych ráda zkusila paletky :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Pigmentace vypadá skvěle! :) Jediné na čem by mohli zapracovat dle mě jsou balení :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení mají teď nové, je pravda, že znám i lepší, ale.. Kvalita je prostě super.

      Vymazat
  5. O tejto kozmetike počujem prvý krát, nevyzerá zle. Hlavne ten odtieň white coffee mi padol do oka

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkně zpracovaná recenze! Po Estyle koukám už dlouho, ale nic jsem od nich ještě nevyzkoušela. Musím to určitě napravit! ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.