středa 9. prosince 2015

Lipstick organizer/Organizér na rtěnky

Hezký den vám všem,

dnes tu mám pro vás návod jak si doma vyrobit organizér na rtěnky, balzámy, lesky atd. Tento organizér si chci udělat už delší dobu a konečně jsem si našla čas.
 Co budete potřebovat:
Nůžky
Krabici 
Lepidlo (já použila Herkules)
Štětec na lepidlo
Látku
Starlon 6 mm
Pravítko
Odlamovací nůž
Fix (tužku na vyznačení)
 Nejdříve si naměříme Starlon podle velikosti naší krabice. U Starlonu je dobré, že jsou na něm vyznačeny čáry, takže se vám bude dobře odřezávat a budete mít všechno rovně.
 Pak si naměříme látku podle velikosti nařezaného Starlonu. Po nastřihání látky se můžeme vrhnout na lepení. Lepidlo nanášíme po celé délce polystyrenu. Ihned přiložíme látku na lepidlo a lehce přitlačíme. Když budeme mít všechny kousky nalepeny, dáme uschnout třeba k topení
 Po uschnutí přejdeme na nejtěžší část a tím je stříhání. Odměříme si podle nejdelších kusů mezery, které budeme následně vyřezávat a odstřihovat. Mezery si nakreslete buď křídou na látku a pokud ji nemáte, můžete použít bílou tužku na oči.
 Zde už můžete vidět vyřezané a vystříhané mezery.
 Po vyřezání se můžeme pustit do zasunování. Celá konstrukce je velmi pevná díky Starlonu.
 Pokud budeme mít některé části křivé, dá se s nimi určitě pracovat a rukama je prostě narovnejte.






 Celý výsledek mého tvoření. Určitě je to lepší než hledat každou rtěnku zvlášť. Takto máte lepší přehled a je to výhodné i v přemisťováni. Celý organizér vás vyjde možná na 50 kč. Já měla všechny věci doma, takže mě to stálo jen čas.
Pokud budete organizér také vyrábět tak mi sem pak hoďte odkaz.

4 komentáře:

  1. tak toto je velmi originálne, šikovná si :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je úžasný! Něco podobného by se mi hodilo :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělý nápad..:-) Já mám jen plastové z Ebay.. ale už jsem přemýšlela, že bych si něco podobného vyrobila :-) Díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.