pondělí 14. prosince 2015

Cosmetics organizer/ Kosmetický organizér

Hezké pondělí vám všem,

dnes jsem si pro vás připravila návod, jak si udělat kosmetický organizér do šuplíku. Je to velmi jednoduché, takže pojďme se na to spolu podívat.
Co budete potřebovat:
velký kus krabice
Herkules lepidlo
štětec
tavící pistoli
nůžky
odlamovací nůž
látku (já použila 2)
pravítko
úhloměr

 Nejprve si naměříme velikost šuplíku. Podle toho pak ustříhneme 1. díl krabice, který bude sloužit jako dno celého šuplíku. Látku ustřihneme tak, aby nám na každé straně 1cm nebo 0,5 cm přebýval. Tento přebytek pak budeme lepit až na zadní straně krabice.

 Při nanášení lepidla dávejte pozor, aby ho bylo velmi málo na celé ploše krabice. Lepidlo snadno prosaje skrz látku. Při nanášení tenké vrstvy vám sice lepidlo prosákne, ale nevytvoří žádné fleky.


 Zde už vidíte hotové dna šuplíků. Určitě je nechte důkladně zaschnout. V nejlepším případě na ně položte třeba straré knihy, aby se krabice nezkroutily.


 Tady už mám hotové bočnice šuplíků. Postupovala jsem úplně stejně. Určitě si vymezte místo na bočnice tak, abyste je mohly dát za dno. Lépe pak celý šuplík drží. Já jsem pro lepší zaschnutí a vyrovnání použila kousky polystyrenu.
 Středové části si opravdu důkladně změřte. Zvolte si látku, kterou dáte na střední část organizéru. Já zvolila puntíkovou.
 Tady už mi schnou středové části.

 Ty malé kousky si rozvrhněte podle svého. Po úplném zaschnutí je rozmístěte a následně je ze zadní strany přilepte tavící pistolí. Bude tak celý šuplík lépe držet.

 Celý šuplík už naplněn kosmetikou.

13 komentářů:

  1. Tak to je velmi povedene, jsi sikovna.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. to je krásné!!!! Klobouk dolů.

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné :) :). Aj ja by som potrebovala niekoho takého šikovného, aby mi takto rozganizoval kozmetiku :D. Ja som doma našla starý organizátor na príbor, tak v tom mám ja kozmetiku. Už mi to ani nestačí, asi viac by sa mi hodili to, ako to máš ty spravené ,ale na to som moc lenivá :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  4. Juuu, to vyzerá absolútne geniálne... ^_^

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to krásne, taký poriadok ti úprimne závidim :)

    http://7bluedots.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než jsem vytvořila tento organizér, měla jsem kosmetiku různě poházenou v takovém plastovém organizéru :) ale teď v tom mám opravdu ten pořádek

      Vymazat
  6. Já jsem tedy úplné nemehlo na něco takového manuálního, takže jsem si musela košík na kosmetiku koupit z obchodu. Nicméně oceňuji, že jsi manuálně zdatná :-) Aspoň nemusíš jako my, co takové věci nezvládneme utrácet a ještě je to podle tvých představ.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.