středa 4. listopadu 2015

Essence papírová maska

Hezké středeční dopoledne vám všem,

péče o pleť je pro každou z nás jednou z nejdůležitějších činností. Každá se o pleť staráme podobně, někdo vůbec. Masky na pleť používám velmi málo a když už si mám vybrat, volím slupovací. Chtěla jsem už dlouho vyzkoušet zase něco jiného a v drogerii jsem našla papírovou masku od značky Essence. Nikdy jsem papírovou masku neměla, takže jsem nevěděla, jestli bude mít takový účinek jako maska slupovací.
Maska stála asi kolem 30 Kč a koupila jsem ji v drogerii Teta. V balení se nachází pouze jedna navlhčená maska. Používá se tak, že si důkladně vyčistíte obličej od make-upu a různých nečistot. Poté masku přiložíte na pleť a lehce přitisknete, aby se po celé své ploše přilepila na pleť. Pak už jen čekáte 10-15 minut. Já ji měla asi těch 15 minut. Při působení je dobré relaxovat. Po uplynutí doby masku odstraníte a přebytečný lotion, který zůstane na pleti vmasírujete. Já měla pleť ještě 2 dny jemnou jako samet. 



Maska se má opakovat 2x do týdne. Momentálně ji nemůžu nikde sehnat, takže buď ji zrušili, nebo ji prostě v drogerii nevidím. Každopádně bych si ji určitě koupila znovu a doporučuji všem.

7 komentářů:

  1. Tento typ masky teď chci moc zkusit, ale od Sephory, tak jsem zvědavá, jestli bude taky tak dobrá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem zkoušela další od jiné značky a opět super výsledky. Tak snad bude ta od Sephory taky fajn.

      Vymazat
  2. Takovou masku jsem ještě nezkoušela, ale docela mě to zaujalo :))
    jestli ji uvidím v drogerii, asi si ji koupím :)
    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. O tomhle typu masky jsem ještě neslyšela :O :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som od Essence mala iba tú vec na nos, čo mala odstrániť čierne bodky. Niečo to odstránilo, ale tie najhlavnejšie a najviditeľnejšie nechala. Každopádne som tento typ masky ešte nevidela a ani neskúšala, väčšinou používam od Balei také tie dvojbalenia. :)
    Charlotte z blogu http://faylotte.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.