úterý 1. září 2015

Nákupy z léta 2015

Hezké úterní odpoledne všem,

v průběhu prázdnin jsem nakupovala a tak se chci s vámi podělit o mou radost. V nákupu je zahrnuta jak dekorativní kosmetika, tak i péče o pleť a další zajímavosti. Všechno je nakoupeno ve slevách, já už snad ani nijak jinak nenakupuji. Teď jsem si vzpomněla, že jsem nevyfotila make-up od Catrice a korektor pod oči. Stejně budu psát recenzi, takže o ně určitě nepřijdete. 




 Savo WC v Kauflandu za pouhých 19,90 kč. Savo jako takové má docela dobré a kvalitní výrobky. Mám doma i tekutý písek a je fakt super. 
Savo na podlahy bylo taky v akci v Kauflandu, cena byla myslím kolem 20 kč. Při umývání krásně voní. Umývala jsem s ním plovoučku a nedělá ani žádné fleky po zaschnutí.
 Polštářky na vyčištění pleti opět zakoupeny v Kauflandu. Byly v akci za 13 kč a v balení jich najdete 120. Na tu cenu bych řekla, že jsou docela dost kvalitní. Měla jsem doma už i nějaké z drogérie, stály kolem 30 kč a byla to katastrofa.
 Jestli hledáte něco čeho je moc za málo peněz tak je to právě Linteo dětské vlhčené ubrousky. Teď teda nejsou zatím v akci, ale prodávají se občas v packu po 4ks za 100 kč. Momentálně pack seženete za 140 kč. Jsou vysoce kvalitní a já nepoužívám na odličování očí nic jiného. Oči mi po nich neslzí a krásně jde odlíčit i voděodolná řasenka. V balení je celkem 80 ubrousků.
 Ubrousky od značky Balea jsem koupila za cca 45 kč. Jsou grepové a čistím si s něma obličej. Přítel je nemá rád kvůli vůni grepu.
 Šablonky na Francii, kdo by je neznal. Stály kolem 20 kč v drogérii Rossmann.
 Make-up od značky NYC za 70 kč v drogérii Rossmann. Brala jsem nejsvětlější odstín a je vážně hezký a přirozený. 
Parfém od Beckhama jsem koupila v DM ve výrpodeji. Nechápu proč tuto vůni stahují v každé drogérii z prodeje. Backham už nemá žádnou vůni pro ženy. 
 Schauma Keratin Strong jsem koupila za nějakých 30 kč v Tetě. Používám po umytí vlasů a krásně je tak rozčešu.
Nivea long repair byla taky levná záležitost kolem 30 kč v Tetě.
 Clin na okna s octem za 19,90 kč v Tetě. Už jsem s ním myla okna a je vážně fajn. Navíc i příjemně voní.
Voda do žehličky s parfemací do 30 kč v Dm. Poslední dobou mi prádlo po vyprání moc nevydrží vonět. Při sušení se vůně jako když vypaří. Vodu jsem ještě nezkoušela, ale určitě pak napíšu recenzi.
 B.U. jsem také koupila ve výprodeji. Parfém stál 50 kč a toaletka 70 kč. Koupila jsem v Teta drogérii. Když jsem šla do drogérie další týden, už byla toaletka za 130 kč.
V Lidlu nakupuji skoro každý týden a to bych nebyla já, abych si nekoupila tekuté, voňavé mýdlo na ruce. Stálo kolem 20 kč a ta vůně je božská.
Nakonec jsem šla vyfotit i ten make-up a po cestě jsem přišla na to, že jsem ještě další věci nevyfotila.
Takže sprcháče z Lidlu za nějakých 40 kč, konturka od Essence za 30 kč, make-up Catrice asi kolem 200 kč a korektor pod oči za nějakých 80 kč. 

Pokud máte na blogu také nákupy, dejte mi do komentářů odkaz na ty vaše.

5 komentářů:

  1. Ty dětské ubrousky jsou vážně fajn, taky je občas používám :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě ten makeup od NYC. Ještě jsem od této značky nic neměla :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem ho nerozbalila, ale pak určitě napíšu recenzi.

      Vymazat
  3. Wau tak toho je teda naozaj veľa :) páči sa mi, že si sem nedala iba dekorativku ale všeličo.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Wau tak toho je teda naozaj veľa :) páči sa mi, že si sem nedala iba dekorativku ale všeličo.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.