úterý 28. července 2015

Olay essentials

Hezké letní úterý všem,

dnes tu mám pro vás článek o Olay essentials. Konkrétně se bude jednat o čistící mléko, vlhčené čistící ubrousky a osvěžující tonikum. Vše bylo ve výprodeji za 29,90 kč a koupila jsem v drogérii Teta.
1. Čistící mléko - je určeno na normální, suchou a smíšenou pleť. Obsahuje aloe vera a celkový obsah balení je 200 ml. Mlékem odstraníte nečistoty z pleti a následně pleť ošetříte pleťovým tonikem. Výsledkem je krásně hebká pleť. Žádné alergické reakce se u mne neprojevily. Mléko má trochu řidší konzistenci než jsem si představovala, ale i tak se s ní dá pracovat.



2. Vlhčené čistící ubrousky s Aloe vera - jsou určeny pro normální, suchou a smíšenou pleť. Odstraňují lehce nečistoty a osvěžují pleť. Vůně ubrousků mi připomíná vůni (zápach) u zubaře, prostě takový ten dezinfekční smrádek. Ubrousky odstraňují i voděodolnou řasenku. Obsah balení je 20 ubrousků.


3. Osvěžující tonikum - je určeno na normální, suchou a smíšenou pleť. Neobsahuje alkohol. Obsahuje extrakty z okurky a aloe vera. Vůně tonika je jemná a svěží. Pokud pleť nejdříve vyčistíte mlékem a následně dočistíte tonikem, výsledkem bude krásně heboučká pleť. 


Závěr: S produkty jsem velmi spokojená a určitě mohu vřele doporučit.

2 komentáře:

  1. na tuhle značku jsem v tetě ještě nenarazila :)
    hezký blog
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. O tejto značke som nepočula ešte :)
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-chcem-vam-podakovat.html :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.