pátek 10. července 2015

Borotalco

Krásný pátek všem,

dnes se zaměřím na novinku s názvem Borotalco deodorant. Nejdříve ale pojďme k tomu, jak jsem se vlastně k této novince vůbec dostala.

Pravidelně sleduji facebookové stránky dm drogerie a pokud dmko znáte, víte, že pořádá docela často soutěže s názvem Staňte se Dm skautem. A divte se, ale já tu soutěž poprvé za celý život vyhrála. Dm mi poslalo mail o gratulaci a pak už jsem jen čekala na balíček. Taková výhra novinky udělá velkou radost.

Teď už ale k samotnému Borotalcu. Používám ho každý den a někdy mi vyhovuje a někdy zase ne. Ráno si deodorant aplikuji a přes den se občas stane, že se potím a účinek je na nule. Jsou i dny, kdy Borotalco nepustí žádný pot. Záleží asi kolik si toho aplikujete. Vůně je vážně příjemná, taková plná čistoty. Borotalco je určeno jak pro ženy, tak pro muže a prodávají se i tuhé sticky a roll-ony. Má 0% alkoholu což je taky velké plus. Jak už jsem psala, aplikuji ho ráno a večer když přijdu třeba z práce a jsem spocená, tak ten pot stejně nemá žádný zápach což je na druhou stranu zase perfektní. Cenově se pohybuje v drogeriích za 129 kč. Kdybych ho měla celkově zhnodnotit tak mi i docela vyhovuje, ale za ty peníze bych si ho asi nekoupila. Tímto i děkuji drogerii DM, že mi výrobek poslali.






10 komentářů:

  1. Ja jsme ho mela v casopise a musim rict,ze zatim u me vede Adidas. Co se tyka Borotalka vadi mi vune, ktera pripomina sprej na hmyz, dokonce jsem minule tento sprej citila i v metru a poznama jsem, ze jej nekdo pouziva. Specialni ucinek jsem nezazila ani pri sportu, asi jdou moc velka vedra.Ale lide jsou ruzni a tobe zrovna sedi. Hezky clanek.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se vždy zapojuji do Dm skautů a už se mi i povedlo také vyhrát a je to vždy příjemné překvapení, takže gratuluji :)). Jinak tento deodorant vůbec neznám ani jsem ho ještě neviděla u nikoho v okolí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem na něj už koukala v Tescu, znám ho z reklamy. Když jsem ale viděla tu cenu, tak jsem ho přešla, aniž bych ho vzala do ruky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než jsem Borotalco vyhrála, taky jsem ho znala jen z reklamy :-)

      Vymazat
  4. Mamka ho dva dny zpátky koupila. Nechápu jak za něj mohla dát 120 Kč :D Ještě na něj nemám názor, ale ta jeho vůně je divná..

    Proč se učit španělsky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta cena je vážně až moc. Ale věřím, že půjde dolů.

      Vymazat
  5. Celkom novinka, ešte som o nej nepočula, mne by však asi prekážala pocit spotenosti, používam najradšej anitperspiranty Garnier, s tými mám istotu, že spotená nebudem, v lete síce vedia zradiť aj tie, ale koniec koncov v lete nás zrádza všetko

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.