neděle 31. května 2015

Řasy z Ebay 1. část

Krásnou neděli všem,

opět po delší pauze jsem zpět a tentokrát se hlásím s řasy z Ebay. Než jsem si vybrala trvalo to cca 2 hodiny. Člověk hodně přemýšlí, než si objedná něco, co tady seženete za xkrát dražší cenu. Já osobně preferuji řasy Ardell, které mají lehoučký základ, snadno se lepí a jsou přirozené. Řasy, které jsem koupila mají odkaz zde: klik 

Základ řas je průhledný. Myslela jsem, že půjde i stejně lehce nalepit, ale ne. Musíte se více snažit řasu nalepit. Řasa se po přiložení na víčko nepřichytne a musíte si prostě něčím tenkým pomoci. Já na to používám nůžtičky na nehty. Řasu přitlačím nůžkami k víčku a pořád opakuji, dokud necítím úplné přilepení. Po přichycení vyčkám alespoň minutu, než lepidlo zaschne. Řasy jsem měla nalepeny od rána až do noci a vydržely bez hnutí. Vypadají docela přirozeně, ale musíte si zastřihnout základ. Já základ zastřihávám docela dost. Nemám ráda, když cítím na víčku něco navíc. Takže v části, kde mi začínají růst menší a menší řasy, už umělé nemám a napojím je s pravými řasenkou. (Více uvidíte na fotce)
Odstranění jde lehce a pak stačí jen lepidlo odloupnout. Takže jedny řasy mi vydrží cca 5-8 nošení. V balení je jich 10 a poštovné je zdarma. Takže suma sumárum 50 Kč za 10 párů je docela málo ne? Akorát to chce více trpělivosti při lepení.







2 komentáře:

  1. Vypadají docela fajn :-) Já mám nejradši právě tyhle, nemám ráda ty co mají pevný spodek..

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-neziju-jen-makeupem.html

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají dost dobře:)
    http://thepearlsofmylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.