středa 15. dubna 2015

Pásky na nos Balea

Hezký den všem,

dnes vám chci představit úžasné pásky na nos od značky Balea s kyselinou salycilovou a tea tree olejem. Už dlouho mě trápí šupinky na nose, čele a bradě. Rozhodla jsem se hledat a našla jsem právě tyto pásky v drogérii DM. Balení obsahuje 3 pásky. Prodávají se však i pásky na bradu a čelo také od značky Balea. A co vlastně tento zázrak dělá? Hloubkově čistí póry, odstraňuje nečistoty a při pravidelném používání slibují zjemnění pleti a zabrání vzniku pupínků. Lepí se na navlhčený nos. Už jsem zkoušela i na napařený nos a výsledek nebyl tak dobrý jako u navlhčeného nosu pouze trochou vody. Nechá se působit 10-15 minut a můžete opatrně strhnout. Pak na náplasti uvidíte co všechno odstranila. Cena se pohybuje do 100kč a výsledek vážně stojí za to.
Máte s tímto výrobek zkušenosti?





4 komentáře:

  1. Už jsem si koupila další :-D jsou fakt super.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla od essence a žádný výsledek jsem nepoznala, tak tedy ještě zkusím tyhle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som mala tiež tie od Essence, ale nič moc, je potrebné sa tomuto problému venovať intenzívne a skúšať všetko možné :) Ale dik za tip :)

    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mého názoru je nos přesně takovou tou částí obličeje, kterou spousta lidí nemá rádo, protože se jim nelíbí, jak zrovna ten jejich nos vypadá, a tak se to snaží všemožně upravovat, viz. třeba toto
    . Právě tyhle náplasti ale vypadají docela zajímavě, bohužel u mě by ale asi neměly moc využití, proto nad koupí nebudu snad přemýšlet a třeba mě inspiruje něco v dalších článcích :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.