pondělí 9. března 2015

Dermacol Pure gold

Hezké pondělní odpoledne,

už od Vánoc chystám článek s názvem Dermacol Pure gold a konečně jsem se k tomu dostala. Make up jsem dostala od přítele a říkal, že bylo dost těžké tento make up sehnat. Každopádně vše dopadlo dobře a já ho konečně vlastním.

Pure gold má skleněnou lahvičku a pumpičkovým aplikátorem. Obsah je 30 ml a po otevření vydrží 9 měsíců. Je to rozjasńující make up, který hydratuje a regeneruje pleť. Sjednocuje tón pleti. Mě osobně moc make-up nevyhovuje, protože dost DOST! zatéká do ohybů na pleti, do vrásek atd. Já mám nejsvětlejší odstín a kupodivu je na mě světlý až moc. Odstín je přirovnatelný ke zdi a to vážně. Tak bílý make-up jsem už dlouho neviděla. Konzistence je tekutá, skoro bych i tvrdila že je vodovitá. Po nanesení působí dost nepřirozeně a výdrž není také zrovna ideální. Takže za mě vážně ne a dokonce jsem slyšela, že se snad tento make-up přestal vyrábět a je to dobře. Takový strašný výrobek jsem už dlouho neměla. 
A jaké zkušenosti máte se značkou Dermacol vy?






8 komentářů:

  1. Vypadá dobře, já mám dermacol velice ráda :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol úplně nevyhledávám, mám akorát jednu prodlužující řasenku, která mi docela vyhovuje a neonový lak na nehty, který podle mě stojí za prd. Jinak stojan s touto značkou skoro vždycky nechávám bez povšimnutí.

    hairOCD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. + jsem teda ještě zapomněla: ta konzistence opravdu vypadá hodně vodově, neumím si představit, že bych ho nanášela třeba štětcem.

      Vymazat
    2. no trochu make-upu skončilo i na kalhotech kvůli té konzistenci :(

      Vymazat
  3. Ja mám s make-upmi dobré skúsenosti, mala som Make-up Cover, ktorý kryje fakt úžasne, potom Imperial, ktorý bol fajn, ale mala som z neho viac vyrážok a stálicou je 24h Control, krásne kryje, je hutnejší a vydrží celý deň, odtiene sú svetlé a vyhovujú aj mne bleduľke, podtón majú doružova čo je u make-upov dosť ojedinelé. A ešte mám rada Micelárku pre mladú pleť s extrakom z morských rias, je skvelá, svieža, voňavá a perfektne odličuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem měla a mám cover, ale teď mi přijde značka Catrice camouflage lepší a kvalitnější

      Vymazat
  4. ty jo, taková obarvená voda :O To vypadá příšerně. Ten fakt nemůže krýt, ale vpije se do každého póru, aby ho zvýrazil. Není to nějaký vadný kus? Prošlý mrazem nebo tak. Já bych jim ho normálně poslala :D Třeba by ti za něj poslali náhradu, tohle jim úplně kazí jméno. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nevím, ale myslím že by ta reklamace stejně neprošla
      to by pak dělal každý když by byl s něčím nespokojený
      pro mě je důležité rozhodnutí, že po tomto make-upu už nikdy nesáhnu a toužit také nebudu
      To přirovnání k obarvené vodě je 100% výstižné ;-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.