sobota 28. února 2015

Catrice camouflage cream

Hezký den všem,
dlouho jsem přemýšlela, že si koupím camouflage cream od Catrice a konečně ho mám. Je to super produkt na zakrytí kruhů pod očima. Stačí nanést malé množství na okolí pod očima a máte vystaráno.

 Krycí krém je v plastovém kelímku na šroubovací víčko. Nevím kolik odstínů Catrice má, ale já mám ten nejsvětlejší 010 Ivory a sedí mi naprosto skvěle. Roztíratelnost je dobrá a kryje také dobře. Odstraňuji pomocí vlhčených ubrousků.

Celkově mi přijde, že značka Catrice má dost kvalitní výrobky a tento krycí krém je toho důkazem. Není se čemu divit, když je výrobek vyroben v Německu z kama většinou přicházejí jen a jen kvalitní věci. Celkové množství v kelímku je 3g a vydrží po otevření 6 měsíců. Doufám, že s výrobkem budete stejně spokojeni jako já.

Prodejní místo je Rossmann drogérie.

šroubovací víčko



naneseno

rozetřeno


5 komentářů:

  1. Pekný post :) Tiež by som túto kamufláž chcela vyskúšať nevieš cca koľko stála?
    http://lifeasiva.blogspot.sk/
    ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stojí asi do 100,- ale přesně nevím, dostala jsem ji darem :-)

      Vymazat
    2. stojí to okolo 4 eur :) v dm

      Vymazat
  2. Taky si ho chci pořídit, ale nějak nechodím do Rossmanna, navíc jsem vyhrála podobný od essence, tak teď ho zas tak nutně nepotřebuju, ale všude ho chválí a tak ho chci. Až na něj přijde správná chvíle. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  3. milujem tento korektor ♥ určite patrí medzi najlepšie korektory :)mám rada samú tú značku lebo je lacná a nájdu sa tam pekné a kvalitné vecičky

    ❀ Kflori Le Jasmine ❀

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.