neděle 1. února 2015

Balea 3 klingen einweg rasierer

Hezkou neděli všem,
nedávno jsem si koupila v drogérii DM holítka od značky Balea. Cena byla poměrně nízká. Holítka mají krásný a výrazný obal. V balení je jich celkem 8. Já mám značku Balea moc ráda, protože jsou její výrobky voňavé a kvalitní. Holítka od této značky už jsem jednou měla, akorát byly pánské a velmi dobře holily. Holítka mají 3 břity a pásek z aloe very, který má za úkol pokožku zvláčňovat a ulehčovat tak holení. Jedná se limitovanou edici, takže pokud vás můj článek nadchne, utíkejte co nejrychleji do drogérie. Břity jsou chráněny plastovým krytem. Rukojeť má gumový povrch, což se mi velmi líbí. Břity jsou vážně ostré. (Holítka mi začal brát už i přítel a vůbec si nestěžuje).
Určitě stojí za zkoušku.

Od jaké značky používáte holítka vy?










6 komentářů:

  1. Pěkná holítka, podívám se po nich.
    Já používám tyto http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/01/vypotrebovano-popate.html

    OdpovědětVymazat
  2. Celý život jsem používala Venus, ale před vánocema jsem si poprvé koupila Balea holítka. No, srovnat se to moc nedá, ale taky oholí. Kdyby byly prachy, tak Venus nikdy nezradím :) Kolik stály tyhle tvoje?

    OdpovědětVymazat
  3. za tu cenu nie je nad cim uvazovat :)

    Pozyvam na Valentinsku giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já teda nevím, ale na obě nohy (lýtka) jsem spotřebovala 3!! kusy holítek, ty moje teda nejsou ostré vůbec, možná je zapomněli nabrousit :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt jo? :-D ty břity už vyjíždějí ze stroje, možná máš víc chloupků..

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.