středa 31. prosince 2014

Zvláčňující balzám na rty

Hezkou středu všem,
i na Silvestra jsem si pro vás připravila článek, který se bude týkat kosmetiky Manufaktura. Dnes se bude jednat o zvláčňující balzám na rty s bambuckým máslem, avokádovým olejem, kokosovým, hroznovým a jojobovým olejem, včelím voskem a vitamínem E. Unikátní bambucké máslo má výjimečné vyživující a hojivé účinky a spolu s vitamínem E chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Avokádový olej je bohatý na minerály a vitamíny, napomáhá zvláčnění a regeneraci pokožky. Kokosový olej a včelí vosk ji zjemňují a vyhlazují. Hroznový olej hydratuje a napomáhá ochraně kožních lipidů. Balzám na rty neobsahuje barviva, konzervanty ani ropné produkty a je doprovázen lehkou bezalergenní vůni. 

Mě osobně balzám celkem vyhovuje, ale mohl by mít hustější konzistenci. Svou konzistencí totiž hodně připomíná vodu. Já vím, že takové balzámy existují, ale já to nemám prostě ráda. A nebo je tu varianta, že mám třeba zrovna špatný kousek, i to se může stát. Každopádně to můj pohled na kosmetiku Manufaktura nemění a i nadále ji budu mít ráda a doporučovat lidem, protože ta vůně a kvalita vždy stojí za to. 

Cena produktu: 95,-
Obsah:15 ml

Teď už vás ale nechám mrknout na fotky:


12 komentářů:

  1. Ma hezke baleni.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. http://korytna.blogspot.sk/ :) Pozývam ťa na môj blog :) a previehajucu giveaway :)

    Tento produkt som ešte nemala :) Ale vyzera veľmi zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá skvěle, už jsem po něm i pokukovala.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal super, ale konzistence mi nějak nevyhovuje. Doporučuji balzám zakoupit raději z pivní řady, vinné řady a nebo meruńkový.

      Vymazat
  4. Ten vyzerá krásne. Chutné fotografie :)

    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Vodovější produkty taky nemám ráda, ale to balení je rozkošné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.