pátek 26. prosince 2014

Pivní šampon MANUFAKTURA

Krásný pátek všem,
máte vlasy bez života a chce to prostě změnu? Tak se pohodlně usaďte a jdeme na ten voňavý zázrak jménem Pivní šampon z Manufaktury. Už dlouho hledám šampon, který mě prostě posadí na zadek a řeknu si, že je nejlepší z nejlepších. Našla jsem ho v prodejně jménem Manufaktura. Stojí 149,- a obsah je 300 ml což není zrovna málo. Lahvička je průhledná a u otvírání má pěknou mašličku. 

Co nám píše manufaktura o tomto úžasu:
Jemný pivní vlasový šampon s pivem, panthenolem, výtažkem z obilných klíčků, rašelinou a lanolinem zmírňuje lámavost vlasů, zpevňuje je, navrací jim přirozený lesk, dodává svěží vzhled a lehký tužící efekt. Díky obsahu chmelu podporuje růst vlasů a zklidňuje pokožku hlavy. Pivní vlasový šampon je k vlasům velmi šetrný a chrání je, je proto vhodný pro každodenní použití. S delikátní hořko-sladkou vůní. 

Ta vůně je ale opravdu k jídlu. Mohu říct, že mě ta vůně pořád baví a jsem na ní tak trochu závislá. Konzistence šamponu je hustá, takže vám produkt vydrží dlouho. Emulgace je velmi dobrá a po druhém mytí nechávám šampon i krátce působit (1-2 minuty). Vlasy jsou po umytí nadýchané, svěží, plné přirozeného lesku, který mi dodal šamponek a voňavoučké.






Určitě si šampon pořídím znovu.
 A co vy? Znáte kosmetiku Manufaktura? Jaké máte zkušenosti?
 Napiště mi do komentářů. 

9 komentářů:

  1. veľmi pekný článok a fotky tiež :) Vyzerá to zaujímavo :) Pozývam ťa na moju prebiehajúcu giveaway http://korytna.blogspot.sk/2014/12/novorocna-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  2. mnesa manufaktura strasne paci, ale este som od nich nic neskusala :)

    Pozyvam na vianocnu GA: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manufaktura má velmi kvalitní výrobky. Určitě něco vyzkoušej.

      Vymazat
  3. Tak toto vyzerá skvelo:)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, pěkný článek, zvu tě k mému blogu. :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2014/12/rimmel-porovnani-makeupu.html

    OdpovědětVymazat
  5. Mňa z tohto šampónu príšerne svrbela vlasová pokožka a zdá sa mi, že vlasy pomerne dosť vysušoval, ano nemastili sa mi po ňom, ale to svrbenie som nemohla zniesť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.