pondělí 3. listopadu 2014

Tónovací balzám na rty

Ahoj, rozhodla jsem se napsat o tónovacím balzámu na rty od značky Astrid. Na obalu je napsáno višňový, ale vůni po višních určitě znáte jinou a barva, no tak ta možná po těch višních bude. Balzámek je zabalený v malé krabičce a cena je do 50 kč. Hodně jsem se rozhodovala, který balzám si od Astridu koupím a nakonec jsem vybrala tónovací. Volba byla špatná, protože mi vůbec nesedí jak barvou tak vůní. Vůně připomíná zatuchlé oblečení a barva jako kdybyste právě snědli červenou omáčku. Takže konečný efekt je hrozný. Finančně balzám vyjde levně, ale kvalita nic moc. Příště už si koupím určitě jiný a možná od značky Balea, která mě nikdy nezklamala.





2 komentáře:

  1. Mala som v pláne si ho kúpiť,ale ako vidím moc sa to neoplatí,mohla si pridať fotku ako vyzerá na perách ale inak super príspevok! :)
    http://verondzaa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. No teda ta barva je fakt hnus. Ještě že jsem si koupila ten medový :) Jinak balzám od Baley mám a máš pravdu, ten nezklame. Od astridu jsem čekala víc, vždyť mají tolik let tradici a zkušenosti, ale hold je vidět, že ten vývoj české kosmetiky nejde vždy takovým tempem jako třeba v Německu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.