čtvrtek 16. října 2014

Zpět do mládí

Ahoj, dnes vám chci napsat o něčem, co mi vždy připomene mé krásné dětství. Ale nebudou to zážitky z výletů, školní lavice atd. Budou to vzpomínky na počítačové hry, které mi zůstaly v paměti. Každý z nás určitě něco v dětství zažil, na co rád vzpomíná. A já ráda vzpomínám na to, jak jsme ve školní družině hráli na počítači vlak a sedělo nás kolem asi 10. Bylo to vážně fajn. Teď už ale do konkrétních her.
1. Vlak















zdroj obrázku
Určitě tuto hru zná mnoho lidí. Je jednoduchá, nezabírá místo v počítači a zvuky jsou dosti jednoduché. Pamatuji si také na pár hesel, která se musela zadávat při přeskakování levelů.


2. Skyroads
 














zdroj obrázku
Skyroads jsem hledala strašně dlouho na internetu, protože jsem nevěděla název a pamatovala jsem si jen jak hra vypadala. Moc mě bavila.

3.Prince of Persia















zdroj obrázku
Bojovat a pak mít jako odměnu princeznu. Někdy to bylo fakt o nervy.

4. 3D Pinball


















zdroj obrázku
Pinball, kdo by ho neznal že? Na této hře jsem měla dost velkou závislost a ani se nedivím.

5. GTA Vice city














zdroj obrázku
GTAčko bylo fakt nejlepší. Dokázala jsem tuto hru hrát klidně i 5 hodin. Mise byly dost zajímavé, ale i těžké. Člověk si mohl koupit domy a mít auta jaké chtěl. Nejlepší byly ale projížďky autem a poslouchání rádia v autě.

Hráli jste nějakou z mých nej her také?

3 komentáře:

  1. Princ of Persia, to jsem hrála ve dne v noci, dokud jsem nedošla do konce :) U mě v mládí vévodil Tetris. :) Ale to bylo někdy v roce 1990 :))))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tetris znám a to byla taky fajn hra a stále ještě je. :))

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.