neděle 21. září 2014

WORD-OF-MOUTH od MACU

Dnes Vám chci představit minerální stíny na oči od značky MAC. Stíny jsou v jednom balení 3. 
První stín je lehce do růžova a použila bych ho na projasnění. Nanáší se skvěle a konzistence je taková trochu máslovitá.
Druhý stín je zbarven do zlaté barvy. Jenže jedná se spíše o třpitky, než klasické stíny. Konzistence je dost hrubá, no prostě u třpitek nic jiného očekávat nemůžete. Nanáší se dobře, ale horší je nositelnost těchto stínů. Ptáte se proč? Hned Vám to sem napíšu. Už po 5 minutách budete mít třpitky úplně všude. Prostě celý obličej třpitek nebyl nikdy in, proto ho asi nebudu moc často používat.
 Třetí stín má šedou barvu, která má také máslovitější konzistenci a moc dobře se nanáší. Pro mě je tento stín nejlepší. Mám takové barvy ráda a nikdo mi to prostě nevezme a nevymluví. 
Celkové hodnocení stínů bych hodnotila asi za 3. Stíny jsou fajn, ale třpitky mě moc radost neudělaly. Balení je sice z plastu, ale také si s ním mohli výrobci trochu více pohrát. 
K sehnání na internetu, nebo v prodejně kosmetiky MAC. 
A co Vy? Používáte kosmetiku MAC?






2 komentáře:

  1. Od MAC ještě nic nemám, ale pomalu si na něco brousím zuby. :-) Škoda toho třpytivého stínu, fakt ty třpytky vypadají, že jsou velký. Nešlo by to do víčka ani jakoby štětcem "natlačit" nebo je nanést vlhkým štětcem? :-)
    Jinak vypadají moc fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná tím vlhkým štětcem, ale natlačit určitě ne, protože při aplikaci třpitky opadávají.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.