úterý 26. srpna 2014

Jak vytvořit wishlist

Ahoj, dnes mám pro Vás článek týkající se wihlistu. Určitě se Vás občas přátelé ptají na otázky: co si přejete k narozeninám, svátku atd. Mě se na tu otázku ptají také, ale wishlist dělaný v počítači pouze s přiloženými obrázky není to správné řešení, protože mnohdy není jasné, kde tu věc zakoupit, nebo jak se vlastně jmenuje. Třeba někteří muži vůbec netuší co je to primer a tak je lepší dát i kupujícímu přesný název a odkaz, aby věc koupil naprosto správně. Muži stejně nejvíce objednávají na internetu a tak přesný odkaz bude pro ně to nejlepší řešení a nebudou se muset prohrabovat v drogérii mezi tunou kosmetiky. Objevila jsem na internetu dva weby, který je jako stvořený pro vytváření wishlistu.

www.wishlistr.com
Wishlistr.com jsem si zvolila já, ale mám tu ještě jeden web a to:
www.wishmindr.com
Na wishlistru.com to je následující:
1. Zaregistrujete se
2. Příhlásíte se
3. Kliknu na ADD AN ITEM
4. Přiložím fotografii z počítače, název, odkaz a napíšu třeba cenu a kde se dá věc ještě koupit (např. drogérie DM, Teta...)

Celý wishlist je pak hezky přehledný a kupující může kliknout na  Buy or view this item a rozbalí se mu stránka, na které může věc objednat.

Pokud Vám např. přítel věc zakoupí můžete ji klidně z wishlistu smazat a vložit zase další.

Vytváříte také svůj wishlist na internetu?

4 komentáře:

  1. Tak o tom jsem nikdy neslyšela, ale příteli to rááda nadhodím :D

    Hezký večer,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. To je přesně to, co jsem sháněla asi před měsícem! :D :) Pokud ti to nebude vadit.. Ráda bych tě pozvala k sobě na blog na probíhající giveaway. :) Budu ráda, když se zúčastníš. :) Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  3. nie, ja si ho robím sama, pretože nikdy doň nedávam konkrétne veci, len to, čo by som chcela sa pokúsiť nájsť v obchodoch :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.