čtvrtek 7. srpna 2014

Jak na rychlejší růst vlasů

Ahoj, dnes jsem si pro vás připravila článek o blahodárných účincích extra panenského olivového oleje a v mém případě v Bio kvalitě.
Jistě každá z vás už se s tímto olejem setkala. Dají se z něj připravit vynikající saláty, ale i maska na vlasy, která vlasy vyživuje. Pravidelnou masáží vlasové pokožky pomocí extra panenského olivového oleje docílíte rychlejšího růstu vlasů. Každodenní masáží vlasové pokožky pomocí olivového oleje minimalizujete riziko vypadávání vlasů, přičemž stimulujete vlasové kořínky a urychlíte růst nových vlasů. Olivový olej je také bohatý na mononenasycené tuky, které posilují a zvýrazňují lesk vlasů.
Pravidelná masáž a zábal vlasů za studena lisovaným extra panenským olejem nahradí i sebelepší kondicionéry a balzámy na vlasy. Četla jsem už mnoho diskuzí ohledně olivového oleje ve spojitosti s vlasy a opravdu si jej všechny ženy chválí, mají vlasy lesklé, pevné a rychleji jim rostou. Já olej nanáším na vlhké vlasy, které namokřím rozprašovačem. Po namokření nanáším cca 5-10 cm od pokožky hlavy. Po nanesení si vlasy sepnu do drdolu a nechám 1/2 nebo 1 hodinu působit. Někdy nechávám působit i déle, podle toho jestli někam spěchám. Poté vlasy 2x důkladně umyju. Po umytí vlasy nejsou mastné a pokud se vám bude zdát, že olej máte stále ve vlasech, nechte šampon delší dobu působit. Je to vážně zázrak a jsem ráda, že olivový olej používám. Cenově vyjde asi okolo 100 Kč.



5 komentářů:

  1. Děkuju za krásný článek. :)
    Teď hledám něco na rychlejší růst a tohle určitě vyzkouším. :)
    Ještě jednou moc děkuju. :)
    www.beautifulwhile.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda za takový kladný komentář. Doufám, že olej pomůže :)

      Vymazat
    2. Super clanok :)
      www.myownblog14.blogspot.sk

      Vymazat
  2. Olivový olej je fajn, ale na vlasy je pro mě nejlepší zábal z majonézy.. To doporučují i kadeřnice :-))

    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Olivový olej je fakt fajn, také ho používám a nedám na něj dopustit. Jen myslím, že oleje v bio kvalitě je na vlasy až možná škoda. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.