pátek 25. července 2014

Vlasová péče z pivních kvasnic

Dnes bych vám chtěla představit šampon a vlasový balzám, který nese jméno Pivrnec. Tyto dva produkty jsem zakoupila v jednom malém obchůdku s kosmetikou. Cena byla za oba produkty 138 kč tj. za jeden 69 kč. Určitě jsem tuto kosmetiku viděla i za levnější cenu, myslím 40 kč to bylo. Takže pokud si budete chtít tyto věcičky koupit, nebuďte překvapení, když vás vyjdou levněji nebo dráž. Teď už k samotné péči.
Co splňují:
- hydratační účinky
- antiseptické účinky
- mírně hojivé účinky
- protizánětlivé účinky
- vyvážené pH
- snadné rozčesávání vlasů
- lesk vlasů
- hebkost vlasů

Vlasový šampon
Šampon je s extrakty z pivních kvasnic a chmele. Obsah je 250 ml. Barva je stejná jako u piva. Konzistence je docela dost řídká, přirovnala bych ji k pivu. Takže si dejte určitě pozor při nanášení, aby vám šampon zůstal v dlani a ne ve vaně. Pěnivost je docela dobrá. Vůně je sama o sobě zvláštní, ale příjemná. Rozhodně mi nepřipomíná pivo, ale může to být způsobeno úpravou ve výrobně. Vlasy po umytí hezky vržou a určitě doporučuji použít od stejné značky balzám. 




Vlasový balzám
Má obsah také 250 ml. Barva je žlutá, ale nemusíte se bát nějakého zabarvení třeba blond vlasů. Konzistence je středně hustá, ale kdyby byla hustější nezlobila bych se. Vlas se po použití tohoto balzámu krásně uzavře a velmi dobře se rozčesává, ale samozřejmě pokud máte vlasy extrémně suché tak je dobré použít buď víc tohoto balzámu, nebo ještě nějaký jiný produkt pro rozčesání.


Můžete se také kouknout na stránky www.bohemiacosmetics.cz

2 komentáře:

  1. Šampon Pivrnec jsem kupovala jednou tatínkovi k svátku. Přišel mi vtipný a nápaditý jako dárek pro chlapa! Paní prodavačka mě přesvědčovala, že je skvělý proti lupům, její manžel nic jiného nepoužívá, znáte to... No a teď koukám po roce do přihrádky se šampony ve sprše a on je tam pořád! :D Corculum♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No lupy já teda trpím extrémně a teď jich mám podstatně méně, ale jestli je to účinek tohoto šamponu nevím. :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.