úterý 15. července 2014

Pivo pro krásně lesklé vlasy

Pivo je oblíbený, alkoholický nápoj snad všech mužů. Věděli jste ale, že může přinášet i dobré účinky pro vlasy? Já také ne a než jsem proceduru s pivem zkusila, tak jsem si přečetla pár odkazů na netu a nakonec si řekla, že už jsem toho s vlasy zkusila v životě tolik, že toto je jen maličkost, která když nevyjde, nic se nestane. A co má pivo udělat na vlasech za zázrak? Vlasy mají být lesklejší, pevnější, hustější a prostě plné života.
Pivní oplach jsem provedla až po umytí vlasů šampónem. Vlasy jsem lehce prosušila pomocí ručníku a pak začla nanášet pomocí rozprašovače pivo, které nebylo vychlazené. Na obrázku můžete vidět, že mi stačilo opravdu málo piva a ještě mi dost zbylo, protože rozprašovač pivo roznese opravdu důkladně na všechny vlasy. Vlasy mám dlouhé cca po ramena a s tou dávkou co je na fotce si myslím, že by pivo stačilo i na vlasy dlouhé po lopatky. Pivo necháme působit 10 minut a pak opláchneme studenou vodou a naneseme masku nebo kondicionér...
Výsledek: Vlasy byly vážně plné lesku. Nikdy jsem lesklé vlasy neměla a toto bylo pro mě vážně šok. Měla jsem velký objem, který mě trochu i štval, protože jsem byla trochu jak po výbuchu, ale druhý den už to bylo dobrý. Takže za mě pivo určitě ano a navíc těch 20 kč není zase tak moc.

4 komentáře:

  1. Vím, že je to směšné, ale jakou značku piva si použila :D ?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to mě nikdy nenapadlo :D :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY!:)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.