středa 18. prosince 2013

Umělé řasy - trsy

Určitě jste si už všimli, že v drogérkách začali prodávat trsy umělých řas. Největší výhoda je, že si můžete každý trs nalepit zvlášť a nemusíte se přitom stresovat. U klasických řas musíte dávat velký pozor, aby jste na řasu aplikovali lepidla ve větší míře, protože jinak se může stát, že se řasa uprostřed odlepí a budete muset lepit zase od začátku. U těchto řas se toho bát nemusíte. Trsy bych doporučovala lepit pomocí pinzety. Uchopíte trs do pinzety a následovně na něj nanesete trochu lepidla, napočítáte do 20 a můžete přikládat na oční víčko. Zatím to vypadá, že mají trsy jen samé kladné vlastnosti, ale bohužel. Po aplikaci skoro vůbec nepoznáte, že máte něco lepeného. Jsou málo husté a délka taky nic moc. Takže pokud znáte nějaké fajn trsy řas na nalepení tak mi určitě dejte vědět.

Klady:
- dobrá aplikovatelnost
- množství řas

Zápory:
- po nalepení žádný lepší výsledek
- žádná hustota
bez trsů


po nalepení





Cena: 79,00 Kč



2 komentáře:

  1. Ahoj, po těch trsech dlouho toužím, neměla jsem ještě nikdy umělé řasy a trochu se bojím, jestli to vůbec budu umět :( Ale napadlo mě, že pro začátek by byly lepší ty trsy. A mám takovou hloupou otázku, když se sundají, tak se dají zas znovu použít? Nebo je to na jedno použití? To jsem se zatím nikde nedočetla.

    OdpovědětVymazat
  2. pred par dny jsme vyzkousela mela jsem trosku ztrach zda to zvladnu ale zvladla a vypada to lepe nez klaasicke lepene tedy radu umelych ras. chce to jen trosku zrucnosti ;-) po odlepeni se daji znovu nalepit tedy pokud nejsou nejake znicene jinak za mne spokojenost cena dobra a udelate si to sami ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.