pátek 1. listopadu 2013

Hnědý šampón od Baley

Šampón jsem koupila v drogérii DM a stál asi do 50 Kč. Má hezké balení a co je záhadou, je naplněný až po okraj a na to nejsem u šampónů vůbec zvyklá. Při otevření mě zaujala nádherná vůně asi Henny, protože šampón má obsahovat Hennu. Má tmavší hnědou konzistenci, která má hnědé vlasy lehce obarvit a dodat jim lesk. Při nanášení mi trochu šampónu spadlo na vanu a to mělo nečekaný výsledek, protože když jsem to chtěla opláchnout, pořád to drželo. :D Takže trochu čištění vany na závěr. Vlasy žádný nádech nedostaly a lesk asi také ne, jediné + byla ta nádherná vůně, kterou žádný jiný šampón asi nenahradí a pokud ano, určitě mi ho napiště do komentářů.





4 komentáře:

  1. Já bych šampon na hnědé vlasy, který by trošku zvýrazňoval barvu, moc chtěla, ale ještě jsem neobjevila žádný, který by neobsahoval hennu. Jsem na ní alergická...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, tak to je škoda, protože vážně hezky voní snad nějaký časem najdeš :)

      Vymazat
  2. Ten šampon jsem měla. Vůně bezva. Vlasy nezabarvil, zato kondicionér, který k němu patří mě zabarvil dlaně.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento šampón je veľmi dobrý, asi jeden z mála určený pre hnedé vlasy, aký sa dá kúpiť, mne vlasy po dlhšom užívaní naozaj opekneli, boli lesklejšie a tá hnedá farba naozaj táká výraznejšie, nemastili sa mi po ňom vlasy a dokázala som spotrebovať až 5 balení bez toho, aby si naň moje vlasy zvykli. A vonia fakt krásne tak čokoládovo, hennou to asi nebude, tá dosť smrdí tak bylinkovo, čo som si ňou nedávno farbila vlasy.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.