středa 30. října 2013

Tužka na obočí od essence

Tužka stála do 50 Kč a číslo odstínu je 04 Blonde. Tužka obsahuje i štěteček na upravení obočí, je dřevěná. Odstín je takový světle až středně hnědý. Při aplikaci jsem musela na tužku více tlačit, jinak bych nic nenakreslila. Já vždy volím barvu tužky světlejší než nějakou do tmava, protože to pak působí hrozně nepřirozeně. Například když si blondýna nabarví obočí černou tužkou, nebo stíny. Určitě bych tuto tužku  doporučila.






4 komentáře:

  1. Ahoj :) Já jsem nedávno sháněla tužku na obočí, ale bohužel essence neměli a jinou ucházející za dobrou cenu jsem nesehnala. Ale když jsem pak koukala na tuto, tak mi přišla taky docela tvrdá. Jinak já používám sadu na obočí od essence, takové stíny, je tma světlý pro blond i tmavě hnědý pro brunety a je fakt super :) Jsem s tím maximálně spokojená, tak doporučuji :) Asi o tom napíšu článek na blog :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ty stíny mám doma taky a jsou určitě lepší než tužka, na kterou musím hodně tlačit. ;)

      Vymazat
  2. Ahoj, já mám stíny na obočí od elfu a jsou dobrý, pak tužku od dermacolu a nakonec tužku essence (ale 02 brown) a ta se mi zdá úplně bezvadná. Na obočí má perfektní barvu a krásně se s ní pracuje, maluje dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Túto ceruzku mám veľmi rada, používam ju presne v takomto odtieni, inak kedysi som bola blond a občas som si dala čiernu ceruzku, ale prišla som si strašne stará, potom mi kamoška poradila skúsiť hnedú na obočie a mala pravdu, vyzerá to oveľa lepšie a prirozdenejšie, plus kefka obsahuje aj hrebienok na prečesanie rias, takže som s ňou maximálne spokojná.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.