neděle 20. ledna 2013

Silver šampón Matuschka-účinky

Silver od Matuschky jsem si koupila teprve podruhé, ale výhodnější balení je to velké 1000 ml asi do 300,- Perfektně se s tímto šampónem odstraní žluté nádechy na vlasech, nebo špatně dosažený odstín po odbarvování. Někteří mají strach z používání tohoto šampónu, protože má fialovou barvu a tak si myslí, že když si tento šampón aplikují, budou mít pak vlasy fialové. Vůbec to není pravda. Fialový nádech budou mít vlasy ty, na které použijete místo silveru klasickou fialku na afty. Fialka na afty se dá také použít na žlutý nádech, ale s velkou opatrností. Stačí pouze 3 kapky do 1 l vody a pak se tím přelívají vlasy, ale dobu působení nevím. Navíc tento silver od Matuschky by měl i vyživovat. Rozhodně nedoporučuji silver od značky swiss opar, protože ten vysušuje a co jsem slyšela, tak nemá žádné účinky.



6 komentářů:

  1. Tý brďo, ten Silver šampón dělá docela zázraky. Já mám hnědé vlasy a proto jdou tyhle šampóny mimo mě, ale nikdy bych nevěřila, že může být jejich účinek tak silný...

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám silver od Schaumy a ten taky dělá divy :) Genciánku na afty jsem taky zkusila, přimíchala ji normálně do svého nesilver šamponu a výsledek byl taky super :) A protože toužím po šedivých vlasech s fialovým nádechem, začínám množství kapek pomalu zvyšovat :)
    LuLu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten jsem bohužel už nestihla vyzkoušet, protože už mám vlasy na hnědo

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Já ho koupila v kadeřnických potřebách a nebo také na http://www.hair-cosmetics.cz/

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.